• Telefon: (+4) 0744 700 279
0 Produse - 0 lei
Cosul tau este momentan gol!
Produsele tale Actualizeaza pretul

BRW Polonia

Black Red White este cel mai mare grup polonez din domeniul mobilei, producător și distribuitor de mobilier și de articole de mobilier cu o cotă de piață de aproximativ 20% în ceea ce privește vânzările de valoare.
 
Pentru mai mult de 20 de ani Black Red White propune oferta cea mai extinsă de mobilier disponibil pe piață . Mobilier camera de zi de înaltă calitate, canapele, mese și scaune. Ele se disting prin funcționalitate, tehnologie modernă și un design atractiv și variat.
 
În grupul de capital intră Black Red White SA și 22 de filiale, inclusiv 11 companii străine situate în Ucraina, Belarus, Slovacia, Ungaria, Rusia , Bosnia și Herțegovina. Activitățile  de producție pentru Black Red White se desfășoară în 21 de fabrici în Polonia și în străinătate.
 
În Polonia, vânzările de mobilier și amenajări interioare , în afară de aproximativ 800 de puncte de parteneri  se efectuează de către o rețea de 74 de magazine proprii, inclusiv 12 magazine de format mare (cu o suprafață de 10 - 15 mii metrii pătrați) în Wroclaw, Cracovia, Lublin, Zabrze, Bedzin, Chorzów, Lodz, Bydgoszcz, Poznan, Varșovia și Gdansk. Compania are, de asemenea, propriile showroom-uri în afara țării, situate în principal în Ucraina, Belarus, Slovacia și Ungaria.
 
Grupul Black Red White investește mai mult de 40% din vânzările sale în străinătate. Sortiment Group este disponibil, în plus față de piața poloneză din peste 40 de țări din întreaga  lume: Slovacia, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Letonia, Lituania, Estonia, Ucraina, Belarus, Germania, Austria, Belgia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina , Croația, Serbia, Grecia, Scandinavia, Kazahstan, Kârgâzstan, Mongolia, Noua Zeelanda, Marea Britanie și Canada.
 
Comerțul angro se desfășoară pe baza unui centru logistic în Mielec și 6 depozite regionale. O strategie similară în comerțul angro se desfășoară pe piețele externe. Grupul are propriile depozite din Slovacia, Ucraina, Belarus, Rusia și Bosnia și Herțegovina.
 
Grupul Black Red White realizează vânzările cu amănuntul printr-o rețea de distribuție vastă atât în țară cât și în străinătate, prin magazinele proprii și sute de parteneri.
 
Poziție dominantă în grupul Black Red White este compania BLACK RED WHITE SA. Aceasta joacă ca o guvernanță peste filiale și acționează în calitate de coordonator de aprovizionare, producție și vânzări efectuate de societățile care aparțin grupului.
 
Pentru Black Red White , în filiale și cooperarea cu grupul - operează un total de peste 11.000 de angajați.
 
Ecologie
 
Una dintre prioritățile enumerate în activitățile Black Red White este preocuparea pentru mediul înconjurător și utilizarea rațională a resurselor naturale. Datorită tehnologiei moderne, compania oferă produse de înaltă calitate în timp ce are grijă de mediul înconjurător.
 
Compania principală de producție care face parte din grupul Black Red White , BRW Sp. cu o.o. - Un certificat ISO-14001:2005 confirmă implementarea și aplicarea sistemului de management de mediu în domeniul "Proiectarea, fabricarea și vânzarea de mobilier și mobilier de fronturi." Acest lucru înseamnă că societatea  aplică normele în vigoare și îmbunătățirea proceselor lor, astfel încât produsele îndeplinesc cerințele de ecologie.
 
Rezultatul activităților implicate în protecția mediului , de asemenea, lansează un producător de centrale moderne Biłgoraju certificate de energie verde. Produce energie asociată cu procesarea biomasei ,aproximativ 95 de tone de post-producție pe zi, cu posibilitatea de produce  căldură sau electricitate, in funcție de nevoile tale. Deoarece această fabrică este parțial auto-suficientă,  excesul de energie este vândută către unei a treia părți.
 
Mai mult decât atât, toată mobila din oferta companiei au certificate de putere necesară, precum și materialele și componentele utilizate în certificatele de igienă de  producție. Acest lucru indică de asemenea că gama Black Red White respectă standardele Uniunii Europene.

Contact rapid

Comenzi online, informații produse și stadiu comenzi.

  • Str. Teiului nr.20, Roman, jud. Neamț
  • (+4) 744 700 279
Top