• Telefon: (+4) 0744 700 279
0 Produse - 0 lei
Cosul tau este momentan gol!
Produsele tale Actualizeaza pretul

Sfaturi utile

E bine de ştiut înainte de a comanda mobilierul pentru casa ta.

Cum mă orientez pe website?

Cât mai simplu pentru tine. Așa dorim sa fie cumpărarea mobilierului de pe situl nostru. Pentru aceasta am concentrat tot ceea ce înseamnă produsele noastre, mobilierul, în secțiunea PRODUSE. Poți accesa acest meniu din bara de sus a paginii sau chiar de pe prima pagină din conținut. Orice alte informații de care mai ai nevoie le găsești în restul meniurilor și secțiunilor.

Cum găsesc mobilierul de care am nevoie?

Am încercat să structurăm acest website astfel încât navigarea să fie una cât se poate de intuitivă. Veți găsi în:

CAMERE DE ZI - ansamblul de componente de mobilier care vor permite prin combinarea lor amenajare unei camere care este folosită preponderent pentru desfășurarea activităților de zi cu zi. Aceasta secţiune conţine comode, comode RTV pentru televizor, raftrui, măsuţe de cafea dulăpioare, comode tip bar în completarea acestora vin canapele şi fotolii.

SUFRAGERII - componente de mobilier care vă vor permite mobilarea spaţiului de servire a mesei. Aceasta secţiune conţine mese, scaune, rafturi, comode, vitrine.

DORMITOARE - mobilierul necesar decorării spaţiului destinat odihnei. Conţine paturi, somiere, saltele, noptiere, dulapuri pentru haine, diverse comode.

BUCĂTĂRII - ansambluri de corpuri necesare pentru amenajarea spaţiului destinat preparării hranei. Aceasta secţiune conţine atât mobilier set de diverse dimensiuni cât şi corpuri individuale şi accesorii pentru o bucătărie funcţională.

CAMERE de TINERET - aceasta secţiune conţine mobilier set sau corpuri de mobilier individual (sisteme de mobilă) care vă vor permite amenajarea camerei pentru copii/tineri.

Intrebări frecvente

1.Care este termenul de livrare pentru o comanda?
Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se poate face in aceeasi zi si pana la 30 de zile pentru mobilierul nedisponibil in stoc la momentul comenzii si 8-10 saptamani pentru canapele si fotolii.

2. Cum se face o comanda?
On-Line sau prin e-mail ori telefonic. Vi se emite o factura proforma pentru comanda dvs. si vi se specifica termenul de livrare si costul transportului. Pentru a fi o comanda ferma este necesara plata  unui avans de 20% din valoarea totala, la oricare sucursala BCR sau BRD sau in unul din magazinele noastre, iar diferenta va fi achitata inainte de livrare. Plata se poate face cash, ordin de plata sau plata cu card.

3. Asigurati transportul? si montajul?
Da, in functie de situatie va putem oferi si transport sau/si montaj. Transportul il putem asigura cu flota noastra. Mai multe detalii pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau in magazine.

4. Este posibila schimbarea dimensiunilor pentru mobilier? Dar culoarea?
Nu. Insa compania noastra va ofera o gama larga de produse pe diferite culori si dimensiuni, astfel incat sa poata fi ocupat intreg spatiu dorit.

5. Pot face comanda la magazinul din Iasi, chiar daca doresc livrarea in Bucuresti?Da. Atat comanda, cat si livrarea poate fi facuta in orice oras doriti dvs tinand cont de reteaua noastra de magazine.

6. Mobila din PAL si MDF este mai buna decat mobila clasica din lemn?
Multi oameni considera astazi ca mobila din lemn este mai frumoasa decat cea realizata din si/sau MDF. Daca insa placa de MDF este acoperita cu furnir de calitate sau cu melamina care imita lemnul, mobila rezultata devine un competitor puternic pentru solutia clasica la cele doua capitole de evaluare ale unui produs: pretul si calitatea.

7. Ce inseamna PAL? Dar MDF?
PAL-ul este o placa realizata din lemn tocat marunt, amestecat cu clei si presat la cald. MDF-ul (Medium Density Board – Placa din fibre de lemn cu Densitate Medie) se bazeaza in principal pe aceeasi tehnologie insa lemnul compozit este maruntit mult mai fin inainte de presare. Sporirea densitatii duce la marirea gradului de prelucrare in faza de folosire a placii MDF. Ambele placi, dupa uscare se pot acoperi cu melamina, urmand a fi folosite la realizarea mobilei din PAL melaminat sau furniruit. Se da acel aspect lucios al placii.

8. Gasim la dvs mobila din lemn?
Da. In colectia clasica Bawaria – fronturile din lemn nobil, frezate profund, colectia clasica Sheetal – lemn exotic masiv de susan confectionat manual, colectia Orinoko, si 6 tipuri de fronturi din lemn pentru bucatarii.
9. Pot comanda doar un singur produs? Dar corpuri din sisteme diferite?
Da. Daca elementul ales de dvs face parte dintr-un sistem, atunci el se vinde individual.

10. Cum se intretine mobila?*
- Nu se vor aseza obiecte ude sau incalzite pe suprafata mobilierului.
- Se va feri de stropiri cu lichide. In caz de stropiri accidentale se tamponeaza imediat cu o carpa uscata si apoi se sterge bine suprafata cu o carpa moale si uscata.

- Praful se sterge cu o carpa moale si uscata, fiind contraindicata stergerea suprafetelor cu carpe unse cu ulei, petrol, alcool  etc.
 
*Mai multe instructiuni veti gasi pe certificatul de garantie care va insoti in mod obligatoriu mobilierul.

Contact rapid

Comenzi online, informații produse și stadiu comenzi.

  • Str. Teiului nr.20, Roman, jud. Neamț
  • (+4) 744 700 279
Top