• Telefon: (+4) 0744 700 279
0 Produse - 0 lei
Cosul tau este momentan gol!
Produsele tale Actualizeaza pretul

Sfaturi utile

E bine de ştiut înainte de a comanda mobilierul pentru casa ta.

Cum mă orientez pe website?

Cât mai simplu pentru tine. Așa dorim să fie cumpărarea mobilierului de pe site-ul nostru. Pentru aceasta am concentrat tot ceea ce înseamnă produsele noastre, mobilierul, în secțiunea MOBILĂ. Poți accesa acest meniu din bara de sus a paginii sau chiar de pe prima pagină din conținut. Orice alte informații de care mai ai nevoie le găsești în restul meniurilor și secțiunilor.

Cum găsesc mobilierul de care am nevoie?

Am încercat să structurăm acest website astfel încât navigarea să fie una cât se poate de intuitivă. Veți găsi în:

CAMERE DE ZI - ansamblul de componente de mobilier care vor permite prin combinarea lor amenajarea unei camere care este folosită preponderent pentru desfășurarea activităților de zi cu zi. Această secțiune conține comode, comode RTV pentru televizor, rafturi, măsuțe de cafea dulăpioare, comode tip bar în completarea acestora vin canapele și fotolii.

DORMITOARE - mobilierul necesar decorării spațiului destinat odihnei. Conține paturi, somiere, saltele, noptiere, dulapuri pentru haine, diverse comode.

BUCĂTĂRII - ansambluri de corpuri necesare pentru amenajarea spațiului destinat preparării hranei. Aceasta secțiune conține atât mobilier set de diverse dimensiuni cât și corpuri individuale și accesorii pentru o bucătărie funcțională.

CAMERE de TINERET - această secțiune conține mobilier set sau corpuri de mobilier individual (sisteme de mobilă) care vă vor permite amenajarea camerei pentru copii/tineri.

Întrebări frecvente

1.Care este termenul de livrare pentru o comandă?
Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se poate face în aceeași zi și până la 30 de zile pentru mobilierul nedisponibil în stoc la momentul comenzii și 8-10 saptamâni pentru canapele și fotolii.

2. Cum se face o comanda?
On-Line sau prin e-mail ori telefonic. Vi se emite o factură proformă pentru comanda dvs. și vi se specifică termenul de livrare și costul transportului. Pentru a fi o comandă fermă este necesară plata  unui avans de 20% din valoarea totală, la oricare sucursală Banca Transilvania sau în unul din magazinele noastre, iar diferența va fi achitată înainte de livrare. Plata se realizează prin ordin de plată (OP).

3. Asigurați transportul? Și montajul?
Da, în funcție de situație vă putem oferi și transport sau/și montaj. Transportul îl asigurăm cu mașina firmei iar montaj efectuăm în Roman și Iași sau împrejurări.

4. Este posibilă schimbarea dimensiunilor pentru mobilier? Dar culoarea?
Nu. Însă compania noastră vă oferă o gamă largă de produse pe diferite culori și dimensiuni, astfel încât să poată fi ocupat întreg spațiul dorit.

5. Pot face comanda la magazinul din Iași, chiar dacă doresc livrarea în București?
Da. Comanda poate fi făcută online, prin telefon sau email sau la magazinele noastre din Roman și Iași. Livrarea se efectuează în orice județ, nu ezitați să ne contactați pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

6. Mobila din PAL și MDF este mai bună decât mobila clasică din lemn?
Mulți oameni consideră astăzi că mobila din lemn este mai frumoasă decât cea realizată din și/sau MDF. Dacă însă placa de MDF este acoperită cu furnir de calitate sau cu melamină care imită lemnul, mobila rezultată devine un competitor puternic pentru soluția clasică la cele doua capitole de evaluare ale unui produs: prețul și calitatea.

7. Ce înseamnă PAL? Dar MDF?
PAL-ul este o placă realizată din lemn tocat mărunt, amestecat cu clei și presat la cald. MDF-ul (Medium Density Board – Placa din fibre de lemn cu Densitate Medie) se bazează în principal pe aceeași tehnologie însă lemnul compozit este mărunțit mult mai fin înainte de presare. Sporirea densității duce la mărirea gradului de prelucrare în faza de folosire a plăcii MDF. Ambele plăci, după uscare se pot acoperi cu melamină, urmând a fi folosite la realizarea mobilei din PAL melaminat sau furniruit. Se dă acel aspect lucios al plăcii.

8. Pot comanda doar un singur produs? Dar corpuri din sisteme diferite?
Da. Dacă elementul ales de dvs face parte dintr-un sistem, atunci el se vinde individual.

9. Cum se întreține mobila?*
- Nu se vor așeza obiecte ude sau încălzite pe suprafața mobilierului.
- Se va feri de stropiri cu lichide. În caz de stropiri accidentale se tamponează imediat cu o cârpă uscată și apoi se șterge bine suprafața cu o cârpă moale și uscată.
- Praful se șterge cu o cârpă moale și uscată, fiind contraindicată ștergerea suprafețelor cu cârpe unse cu ulei, petrol, alcool  etc.

 
*Mai multe instrucțiuni veți găsi pe certificatul de garanție care va însoți în mod obligatoriu mobilierul.

Contact rapid

Comenzi online, informații produse și stadiu comenzi.

  • Str. Teiului nr.20, Roman, jud. Neamț
  • (+4) 744 700 279
Top