• Telefon: (+4) 0744 700 279
0 Produse - 0 lei
Cosul tau este momentan gol!
Produsele tale Actualizeaza pretul

Transport & montaj


Produsele comandate se livrează în toată ţara, în ambalajul original al producătorului şi asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Mobila este vândută în pachete şi se montează de către client sau în funcţie de zonă, de către o echipă de montaj Centrum.

În funcţie de localitatea unde se doreşte livrarea şi/sau montajul acesta va fi tarifat în funcţie de distanţă sau modalitatea de transport aleasă şi valoarea comenzii. Nu ezitaţi să ne cereţi o cotaţie de preţ.

In cazul stornării comenzilor sau retur, costul de transport nu se stornează.

Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.


Sfaturi pentru montajul mobilierului:

E bine să aveţi încă o persoană care să vă ajute (uneori 2 păreri ajută) şi de uneltele specificate în schiţa de montaj.

Începeţi cu câte un corp pe rând. Desfaceţi toate pachetele aceluiaşi corp şi căutaţi schiţa de montaj. De obicei aceasta este inserată în pachetul nr. 1, dar poate fi inserata şi în alte pachete. Căutatţi apoi cutia cu accesorii, aici veţi găsi diverse tipuri de şuruburi, CEP-uri, balamele, trăgătorii şi celelalte componente care vă vor ajuta la ansamblarea corpurilor.

Urmaţi cu atenţie paşii specificaţi în schiţa de montaj, e un aspect foarte important. Montaţi şi manipulaţi cu grijă fiecare corp în parte. Folosiţi cartoanele de la ambalaj pentru a monta pe ele corpurile de mobilier, vă vor ajuta să nu deterioraţi colţurile mobilierului şi să protejaţi pardoseala.

Aveti grijă ca mobilierul să fie aşezat pe o suprafaţă dreaptă, apoi faceţi ultimele reglaje ale balamalelor.

Bucuraţi-vă de mobilierul dvs.

Contact rapid

Comenzi online, informații produse și stadiu comenzi.

  • Str. Teiului nr.20, Roman, jud. Neamț
  • (+4) 744 700 279
Top